Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkellijker te maken.
Lees meer →

  • slider-image
  • slider-image

Over ons
Roebben Advocaten is een advocatenkantoor verankerd in het centrum van Tongeren.

Meesters Bert Muls en Elke Roebben, die beiden hun opleiding aan de KU LEUVEN hebben genoten, bezitten samen meer dan 30 jaar ervaring als advocaat aan de Balie te Limburg (Tongeren).

Wij zijn onderlegd in diverse rechtstakken: ondernemingsrecht, handelsrecht, insolventie- & faillissementsrecht, incasso, contracten, huurrecht, verkeersrecht, bouwrecht en arbeidsrecht met aandacht voor collectieve schuldenregeling.

Twee advocaten, 1 team
Mr. Muls en Mr. Roebben vullen elkaar perfect aan op het vlak van een doorgedreven en scherpe analyse van uw dossier alsmede op het vlak van juridische expertise.

Onze focus is verschillend en dat is in uw belang.

U heeft namelijk de garantie dat uw juridische vraagstukken vanuit alle mogelijke invalshoeken worden benaderd.

Roebben advocaten: advocatenkantoor voor
de ondernemer

Twee advocaten, 1 team

'Ad rem en persoonlijk'

Bij Roebben Advocaten wordt onpersoonlijk bandwerk ingeruild voor persoonlijk maatwerk.

Onze specifieke toegevoegde waarde voor u is snelheid en accuraatheid. Wij brengen argumenten aan die een verschil maken en uw dossier kunnen doen kantelen.

De kleinschaligheid van ons kantoor levert u het voordeel op dat u rechtstreeks in contact staat met een ervaren advocaat die op de hoogte is van uw dossier.

Wij bieden een full service. Wij verstrekken juridisch advies, staan u bij in onderhandelingen en voeren procedures voor de rechtbank.

Visie
Onze filosofie is gebaseerd op een transparante en realistische inschatting van uw dossier. Wij bepalen samen met u de strategie om preventief actie te ondernemen.

Wij streven minnelijke regelingen na waar mogelijk maar procederen vasthoudend waar nodig. Onze persoonlijke aanpak en doorgedreven dossierkennis resulteren in duurzame oplossingen binnen korte termijn.

Kortom onze aanpak staat garant voor uw juridisch comfort.


afspraak maken