Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkellijker te maken.
Lees meer →

Advocaat handelsrecht & ondernemingsrecht

Als ondernemer kan u onmogelijk op de hoogte zijn van de voortdurend veranderende wetgeving.

Als advocatenkantoor met een bijzondere focus op handelsrecht en ondernemingsrecht, zijn we dagelijks bezig met het analyseren van juridische vragen, het aanbieden van oplossingen op maat aan bedrijven en het oplossen van kwesties voor ondernemers zoals u.

Afhankelijk van uw specifieke behoeften kan u ons team inschakelen in een specifiek dossier of voor juridische ondersteuning voor uw bedrijf op regelmatige basis.

Wij stellen een waaier van diensten ter beschikking desgewenst in een totaalpakket waarin wij uw algemene voorwaarden onder de loep nemen, uw lopende contracten nakijken, uw ingebrekestellingen beter afstemmen op de huidige wetgeving,…

Uitgebalanceerde bedrijfsdocumenten bieden u immers de grootste garantie op commercieel succes en juridische indekking tegen valkuilen.

Onze ervaring als curator/vereffenaar in dit soort zaken vormt een grote meerwaarde.

Wij hebben hierdoor immers veel affiniteit met het reilen en zeilen in een onderneming gecreëerd.

Als curator/vereffenaar ben je immers vertrouwd met de regelgeving omtrent personeel, het daarbij horende arbeidsrecht, het invorderen van onbetaalde facturen, de verantwoordelijkheden van een bestuurder/zaakvoerder,..

Kortom wij staan u als ondernemer bij in de juridische onderbouwing van alle relevante documenten in het handelsleven, we implementeren een accuraat incassosysteem, wij adviseren u van bij de opstart van uw onderneming, in geval van een uitbreiding, maar ook wanneer uw onderneming in moeilijkheden zou verkeren.

Onze ervaring beslaat sectoren zoals de voedingsindustrie, transport, automotive, de medische sector, de verzekeringssector, landbouw, horeca en bouw.

Nieuwsgierig naar meer? Wij beleggen graag een afspraak met u om af te toetsen wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.


afspraak maken